Nyheter

PixMill söker projektledare
19Maj

PixMill söker projektledare med erfarenhet i från den grafiska branschen.

Vid intresse kontakta:

Hillevi Sillanpää

+4670 660 34 07

hillevi@pixmill.se

Åhlens valde PixMill
5Nov

Butikskedjan Åhlens har tecknat avtal med PixMill där man blir huvudleverantör för 80 av deras butiker gällande bland annat deras inomhus vepor och annat POS material.

Butikskedjan som ställer stora krav på kvalité och kreativitet kommer under det närmsta året kommer att arbeta med PixMill.

“Extra kul att få möjligheten att för en större butikskedja kunna få möjligheten att ta fram högkvalitativa produkter, något som är den andra delen av vår produktion där den andra arbetar mer med bulk produktion” säger Niclas Sandberg, Country manager på PixMill.

Eftersom vi investerat i flera latex och sublimerings maskiner så kommer denna produktion att passa vårt sätt att tänka och jobba där vi ska vara en leverantör som både kan producera volym men också högkvalitativa produkter och kreativa lösningar.

Unknown

 

 

COOP väljer PixMill som leverantör
5Nov

PixMill är glada över att ha fått uppdraget för COOP att vara leverantör av alla deras vepor utomhus samt inomhus. Det rör sig om ca 120 butiker som varje månad kommer att få vepor levererade från oss.

Eftersom vår stora produktionsenhet sedan ett år ny är färdig och maskinparken vuxit så har vi nu ett produktionsflöde där ena delen arbetar med denna typ av produktion medan den andra halvan arbetar med helt andra produkter.

Till detta kommer även PixMill att ansvara för själva montaget av alla butiker i hela Sverige.

“Arbetet startade i Augusti och har ny pågått i ett par månader vilket går jätte bra” säger Niclas Sandberg, Country Manager för PixMill i Sverige. Det är givetvis en rolig utmaning som vi idag känner att vi klarar av. Vi har internt väntat att försöka arbeta med denna typ av kund tills vi i redo i Sverige försätter Niclas.

I Finland har man sedan flera år tillbaka denna typ av kunder och där har man erfarenheten och resurserna. Därför känns det extra kul att Sverige nu också har detta. Vi ser fram emot många roliga kampanjer som görs varje månad.

COOP forum Örebro

Med hösten kommer lägre temperaturer
23Aug

Sommaren har ännu inte tagit slut men hösten är på in tågan och med den också lägre temperaturer.

Tur att vi då har vår Easy dot folie för montage i minus grader.

Folien finns som matt, glossy eller vit.

Ny matt kollektion lanseras inom kort
23Aug

Med ett par nya produkter i vår produkt portfölj är vårt kommande nya matt kollektion något som vi ser fram emot att kunna lansera tillsammans med partner.

Lansering kommer att ske i September. De printade plast mattorna kommer att finnas i tre olika utföranden.

1

Tack alla besökare på butiksmässan
14Mar

Efter två dagar på butiksmässan som avslutades idag så vill vi tacka alla som besökte vår monter. Det har varit 2 dagar som varit väldigt givande. Vi ser fram emot ett samarbete med flera av er som besökte vår monter.

 

PixMill Crew


IMG_1817

Vår produktionsenhet i Rihimäki växer!
22Feb

IMG_0773

PixMill växer tillsammans med fler och större kunder. Detta gör så att vår enhet i Rihimäki som idag arbetar med speciallösningar också växer.

I dagsläget har vi nu 4st heltids snickare tillsammans med annan produktionspersonal och montörer i Rihimäki. Våra 1200 kvadratmeter som idag används för att special producera produkter mot mässor, event och retail sektorn, trängs med printrar, och torkrum för målning och lackning.

Vi ser att denna del växer enormt i vår produktportfölj. I Rihimäki har vi både muskler och erfarenhet som våra konkurrenter inte har. Och eftersom så mycket av det som produceras idag inte är standard så är denna enhet den viktigaste i dagsläget säger Niclas Sandberg, Country manager.

Jag tror att på sikt kommer denna enhet att vara minst dubbelt så stor på ytmässigt som personal mässigt. Det är både spännande och roligt att se denna enhet växa. 2012 ökade vi omsättningen på denna enhet med över 300%. 2013 ska dessutom bli ett ännu bättre år, så det är verkligen spännande.

IMG_0776

PixMill välkomnar er till vår monter på Easy fair den 13-14 mars
15Feb

13-14 mars är det återigen dags för årets störta mässa gentemot retail branschen. Mässan går av stapeln i Kista ett stenkast ifrån PixMills kontor/showroom.

Vi kommer i år att visa ett par nya produkter perfekt för retail marknaden. det blir fokus på golv och väggar i år.

Vi har valt att fokusera på PixMils speciallösningar, något som vi arbetar mycket med. Med en produktionsenhet på över 1000 kvadratmeter i Rihimäki och med 4st heltids snickare så är det ett måste att visa det vi kan göra som inte är standard, säger Niclas Sandberg, Country manager för Sverige.

Hoppas vi möts i vår monter G:18

 

Väl mött!

Team PixMill

PixMill tar över produktion för JcDecaux – avtal skrivet på 2,5 år värt 40 miljoner kronor
23Jan

PixMill har tecknat ett avtal med JcDecaux där man kommer att producera all utomhus media under 2,5 år. Detta innebär att man övertar befintlig maskinpark samt 6 anställda som idag sköter produktionen.

PixMill kommer att på årsbasis producera ca 800 000kvm åt JcDecaux.

Detta gör också att PixMill då som en av få har både digitaltryck, offset samt screen print gällande affischer, folie samt mjuka material.

Avtalet som löper på 2,5 år är värt ca 40 miljoner kronor

PixMill ställer ut på Easyfair i mars på Kista mässan
15Jan

PixMill kommer att finnas med på easyfair mässan den 13-14mars. Vi kommer att i vår monter kunna presentera våra senaste produkter samt lösningar för retail segmentet både för inomhusbruk samt utomhusbruk.

Vi kommer att få möjligheten att presentera våra nya magnet produkter, vår miljö vänliga tapet samt vårt nya sortiment av golvprodukter/mattor.

Vi ser också chansen att visa vår ljuslådor i LED samt våra miljö vänliga bildhissar.

Det kommer att finnas en massa olika produkter och lösningar i vår monter.

Varmt Välkomna!

Team PixMill